Kamp 2020

Kamp 2020

Zondag – Halloween

Vanmorgen was het eindelijk zo ver... onze grootste Biekens konden op kamp vertrekken! Dit jaar verliep alles een beetje anders, de mama’s en papa’s mochten de kampplaats niet betreden. De leidsters hielpen ons daarom met het kiezen van het beste bed. Het kampthema van deze week werd al snel duidelijk: feestdagen. Vandaag zouden we starten met ‘Halloween’, maar eerst was het natuurlijk tijd om de kampdans en het kamplied aan te leren. Na al die inspanningen genoten we 's middags van een lekkere maaltijd. Nadat alle buikjes gevuld waren, gingen we met elkaar de strijd aan om de griezeltrap te beklimmen. We speelden spelletjes tegen elkaar om zo steeds hoger te komen op de trap.

In de avond bewezen Senna en Lore zich tijdens hun doop. Senna is vanaf vandaag officieel leidster en Lore heeft zich bewezen als hulpleidster. Een dikke proficiat voor deze 2 dames!

’s Avonds kregen de Biekens te horen dat de dag nog niet afgelopen was: we zouden starten met een 24-uren spel! Maar hierover krijgen jullie morgen meer te horen.

Maandag – Nieuwjaar:

De Biekens waren ondertussen begonnen aan een heus 24-uren spel. Er moesten 24 uur lang constant spelletjes gespeelt worden. De Biekens werden opgedeeld in groepen zodat er steeds een aantal konden slapen en andere konden dan verder werken aan de spelletjes. Tegen de ochtend kreeg iedereen een stevig ontbijt met heerlijke wentelteefjes.

Doormiddel van de spellen moesten ze op het einde van het spelbord komen, wanneer dit lukte konden ze op het einde naar nieuwjaar aftellen.

Het is onze Biekens gelukt om deze dag tot een goed einde te brengen. We sloten daarom de dag ook af met een nieuwjaarsfeestje. Er werd nog stevig gedanst op Just-Dance en daarna kroop iedereen moe maar voldaan weer in bed.

Zo zijn we helemaal klaar voor een nieuwe dag en om de kleinste Biekens te ontvangen.

Dinsdag – Pasen

Vanmorgen stonden de kleinste Biekens al op tijd op de kampplaats. Vol spanning namen ze afscheid van mama en papa. Ondertussen deden de grootste Biekens minigolf.

’s Middags trokken de Biekens naar het bos. Hier moesten ze ontdekken wie de paashaas vermoord had. Ze moesten natuurlijk wel goed uitkijken voor 2 slechteriken want die probeerde hun levens af te pakken. Na die vermoeiende zoektocht begonnen onze maagjes te knorren, deze werden gevuld met heerlijke macaroni.

s’ Avonds hebben de Biekens een leuke film gekeken. Zo konden ze uitrusten na een drukke dag.

Hierna mochten onze kleine Biekens al naar bed. Onze grote Biekens mochten nog even wakker blijven voor ‘Wie is de Mol?’. Na een leuke dag kropen onze grote Biekens ook in bed, moe maar voldaan. Op naar een nieuwe dag…

Woensdag – Valentijn:

We waren al weer vroeg uit ons bed om een leuke dag te beleven. Na een lekker ontbijt kwam Cupido ons om hulp vragen. Zijn pijlen waren op en wij moesten hem helpen zijn nieuwe pijlen magisch te maken.

’s Middags genoten we van heerlijke smoskes.
In de namiddag had Noor de pijlen van Cupido uitgeprobeerd en per ongeluk iedereen verlieft gemaakt. Al onze koppels gingen de strijd tegen elkaar aan om zo om ter meeste hartjes te verdienen. Hierna trokken we allemaal onze bikini aan voor nog een hoop waterpret.

s’ Avonds trokken we onze mooiste kleren aan en natuurlijk mocht de make-up niet ontbreken. Samen trokken we naar ‘Het Grote Casino’. Na een leuke dag deden de Biekens hun pyjama aan en kropen in bed. Benieuwd wat er ons morgen weer te wachten staat...